miercuri, 8 iulie 2009

Craiova: Prins cu 400 g de haşiş în bazinul de apă de la toaletă



O reţea de traficanţi de droguri care acţiona pe linia Bucureşti-Craiova a fost demascată marţi, după o percheziţie a Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), sub îndrumarea unui procuror DIICOT, la unul dintre traficanţi acasă.


După două săptămâni de filaj, Orăscu Beniamin Răzvan (23) a fost arestat pentru 29 de zile miercuri, după ce BCCO Craiova, în urma unei percheziţii domiciliare efectuate ieri, l-a prins pe acesta cu aproape jumătate de kilogram de rezină de cannabis (haşiş) acasă. Tânărul ţinea drogurile în două pachete învelite în staniol şi hârtie igienică ascunse în bazinul de apă de la toaletă. „Traficantul făcea parte dintr-o reţea care acţiona pe linia Bucureşti-Craiova. Aduceau drogurile din Spania şi Italia şi le vindeau en gros la preţul de 10 euro gramul şi en-detail la 70-100 lei gramul”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.
Urmează să fie efectuate şi alte descinderi la membri ai grupării infracţionale în funcţie de informaţiile pe care poliţiştii de la BCCO le-au obţinut în urma anchetei. Aceştia riscă între 5 şi 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc.







X( ... Era un baiat super de treaba il cunosteam personal ... de ce trebuie sa imi dispara cate un prieten pe fiecare zi ? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu