duminică, 2 august 2009

Muşcaţi Dinamo!

„U“ Craiova - Dinamo
sâmbătă, ora 21.30 - GSP TV.
Formaţii probabile:
„U“ Craiova: S. Lung Jr. - Dănănae, V. Găman, Stoica, Şoavă - Perpeliţă, Bărboianu, Dilevski, Wobay, - Fl. Costea, M. Costea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.
Dinamo: Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Pulhac - Torje, L. Rus, Tamaş, Ad. Cristea - A. Cristea, Dănciulescu. Antrenor: Dario Bonetti.
Vor arbitra: Al. Tudor - A. Oniţa, M. Nagy.

Suporterii craioveni aşteaptă un joc bun din partea favoriţilor, Universitatea având nevoie de un start în forţă, într-un campionat în care şi-a propus să se bată pentru un loc între primele cinci.

Antrenorul alb-albaştrilor, Daniel Mogoşanu, a anunţat vineri că Ştiinţa este pregătită să înfrunte marea rivală Dinamo, sperând în reeditarea succesului obţinut în Bănie în sezonul precedent. „Suntem bine pregătiţi, aşteptăm cu nerăbdare acest joc. Dinamo este o echipă bună, dar şi noi vom fi pregătiţi foarte bine pentru acest meci. Va fi un joc, dincolo de duelul tehnico-tactic, extrem de dârz. Cred că va trece de limitele tehnico-tactice şi că echipa care va fi cea mai determinată va câştiga. Putem repeta rezultatul din precedenta întâlnire cu Dinamo. Rămânem echilibraţi şi concentraţi, montaţi pentru acest meci. Eu cred că, în prezent, Craiova este pregătită să abordeze jocul cu Dinamo şi mental, şi fizic“, a spus Mogoşanu.
Chiar dacă suporterii nu-l au la inimă, Mihai Dina a făcut apel la aceştia să vină la meci pentru a sprijini echipa. „Dinel“ a precizat însă că nu-i va auzi pe cei care îl huiduie. „Chiar dacă sunt apostrofat de suporteri, nu sunt deranjat, ci mă concentrez asupra jocului. Sper să evoluez cât mai bine şi să ajut echipa să avem rezultate cât mai bune. Ne simţim mai puternici“, a precizat atacantul Universităţii.

„Câini“ răniţi

După un sezon ratat, în care s-a înecat la mal, Dinamo vine la Craiova pentru a mai spăla din păcatele campionatului trecut. În Ştefan cel Mare nu este însă deloc linişte. Clubul are o situaţie financiară instabilă, Turcu şi-a luat lumea în cap, în timp ce Neţoiu bate din nou la porţile grupării din Groapă. Jucătorii nu stau foarte bine cu moralul, iar în privinţa achiziţiilor, ca şi Universitatea, Dinamo a cumpărat jucători doar de mărunţişul care a mai rămas prin casieria clubului. „Câinii“ îşi spun speranţele în cuplul N&D, Niculescu şi Dănciulescu, doi olteni care au făcut carieră în Capitală şi care au fost învăţaţi să muşte rău atunci când se întorc pe meleagurile natale. Bucureştenii au ceva probleme în alcătuirea lotului, în afara mai vechilor accidentaţi, Lobonţ şi Bratu, lipsind Marius Niculae, suspendat la meciul din Bănie. Zicu şi N’Doye sunt incerţi din cauza unor accidentări mai vechi, iar Molinoro nu va face parte din lotul deplasat de Dinamo la Craiova, acesta fiind în urmă cu pregătirea. La toate acestea se adaugă lipsa de încredere vizavi de antrenorul Dario Bonetti, însă italianul rămâne optimist. „Nu mă sperie nimic, vom da totul pentru ca echipa noastră să câştige“, a spus Bonetti.
Faptul că dinamoviştii nu vin resemnaţi la Craiova o demonstrează şi declaraţia lui Gabi Tamaş, care nu uită că în sezonul trecut echipa sa a fost învinsă cu 2-0 în Bănie. „Nu contează cu cine jucăm, ci doar să învingem. Ne dorim să debutăm cu dreptul. În meciurile cu oltenii intervine orgoliul jucătorilor, al suporterilor. Noi avem o revanşă de luat faţă de returul trecut“, a precizat Gabriel Tamaş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu