sâmbătă, 29 august 2009

DOLJ: DOI MORŢI ÎNTR-UN LOGAN

Două persoane şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut pe DN 6, în judeţul Dolj.

Marin Anghel, de 33 de ani, din Craiova, a plecat în această dimineaţă la drum pe DN 6, dinspre Craiova către Caracal, la volanul unui autoturism Dacia Logan. În jurul orei 8.00, la ieşirea din Zănoaga, pe o porţiune de drum drept, din motive necunoscute, şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a virat mai întâi stânga, a traversat celălalt sens de mers şi a ieşit cu roţile din stânga de pe carosabil, apoi se pare că şoferul a încercat s-o redreseze, trăgând dreapta de volan. Autoturismul a traversat din nou drumul şi a ieşit de pe şosea către dreapta, lovindu-se violent de singurul pom aflat pe marginea carosabilului pe o distanţă de 200 de metri.

În urma impactului, şoferul şi-a pierdut viaţa pe loc. Odată cu el a decedat şi pasagera din dreapta-faţă: Loredana Nuţă, de 21 de ani, din Craiova.

După primele cercetări, poliţiştii de la Circulaţie bănuiesc că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere, coroborată cu viteza excesivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu